Influence of season, drying temperature and extraction time on the yield and chemical composition of ‘marmeleiro’ (Croton sonderianus) essential oil

Medienart:

Artikel

Erscheinungsjahr:

2016

Erschienen:

2016

Enthalten in:

Zur Gesamtaufnahme - year:2016

Enthalten in:

The journal of essential oil research - (2016), Seite 1-9

Sprache:

Englisch

Beteiligte Personen:

Souza, Ana Valéria Vieira de [VerfasserIn]
de Britto, Douglas [Sonstige Person]
Soares dos Santos, Uiliane [Sonstige Person]
dos Passos Bispo, Luma [Sonstige Person]
Cristina Casanova Turatti, Izabel [Sonstige Person]
Peporine Lopes, Norberto [Sonstige Person]
Paula de Oliveira, Ana [Sonstige Person]
Roberto Guedes da Silva Almeida, Jackson [Sonstige Person]

Links:

Volltext

BKL:

44.40

doi:

10.1080/10412905.2016.1178183

funding:

Förderinstitution / Projekttitel:

PPN (Katalog-ID):

OLC1975782135