Trapping Effects of Green and Black Tea Extracts on Peroxidation-Derived Carbonyl Substances of Seal Blubber Oil

Medienart:

Artikel

Erscheinungsjahr:

2009

Erschienen:

2009

Enthalten in:

Zur Gesamtaufnahme - volume:57

Enthalten in:

Journal of agricultural and food chemistry - 57(2009), 3, Seite 1065-1069

Beteiligte Personen:

Zhu, Qin [VerfasserIn]
Liang, Chia-Pei [Sonstige Person]
Cheng, Ka-Wing [Sonstige Person]
Peng, Xiaofang [Sonstige Person]
Lo, Chih-Yu [Sonstige Person]
Shahidi, Fereidoon [Sonstige Person]
Chen, Feng [Sonstige Person]
Ho, Chi-Tang [Sonstige Person]
Wang, Mingfu [Sonstige Person]

BKL:

58.27

58.34

42.63

Umfang:

5

Förderinstitution / Projekttitel:

PPN (Katalog-ID):

OLC1812263201