Corrigendum to "Influence of the crystallinity on the physicochemical properties of spray-dried quercetin-inulin microparticles and their performance during in vitro digestion" [Food Chemistry Volume 434 (2024) 137325

Errataetall:

ErratumFor: Food Chem. 2024 Feb 15;434:137325. - PMID 37696152

Medienart:

E-Artikel

Erscheinungsjahr:

2024

Erschienen:

2024

Enthalten in:

Zur Gesamtaufnahme - volume:447

Enthalten in:

Food chemistry - 447(2024) vom: 30. Apr., Seite 139040

Sprache:

Englisch

Beteiligte Personen:

Quintriqueo-Cid, Alejandra [VerfasserIn]
Giménez, Begoña [VerfasserIn]
Romero-Hasler, Patricio [VerfasserIn]
Soto-Bustamante, Eduardo [VerfasserIn]
Lozano-Sánchez, Jesús [VerfasserIn]
Robert, Paz [VerfasserIn]

Links:

Volltext

Themen:

Published Erratum

Anmerkungen:

Date Revised 09.04.2024

published: Print-Electronic

ErratumFor: Food Chem. 2024 Feb 15;434:137325. - PMID 37696152

Citation Status PubMed-not-MEDLINE

doi:

10.1016/j.foodchem.2024.139040

funding:

Förderinstitution / Projekttitel:

PPN (Katalog-ID):

NLM370125975