Novel Approaches in Food Preservation and Their Impact on the Food System

The increase in consumer demand for safe, convenient, and fresh food with an extended shelf life is accompanied by an interest in the environmental impacts caused by the food industry [...].

Medienart:

E-Artikel

Erscheinungsjahr:

2023

Erschienen:

2023

Enthalten in:

Zur Gesamtaufnahme - volume:12

Enthalten in:

Foods (Basel, Switzerland) - 12(2023), 21 vom: 06. Nov.

Sprache:

Englisch

Beteiligte Personen:

Tufariello, Maria [VerfasserIn]
Iammarino, Marco [VerfasserIn]
Licciardello, Fabio [VerfasserIn]
Mentana, Annalisa [VerfasserIn]

Links:

Volltext

Themen:

Editorial

Anmerkungen:

Date Revised 22.11.2023

published: Electronic

Citation Status PubMed-not-MEDLINE

doi:

10.3390/foods12214046

funding:

Förderinstitution / Projekttitel:

PPN (Katalog-ID):

NLM364508019