Unveiling the power of adding sterols in wine : Optimizing alcoholic fermentation with strategic management

Medienart:

E-Artikel

Erscheinungsjahr:

2023

Erschienen:

2023

Enthalten in:

Zur Gesamtaufnahme - volume:406

Enthalten in:

International journal of food microbiology - 406(2023) vom: 02. Dez., Seite 110350

Sprache:

Englisch

Beteiligte Personen:

Piva, Giovana Girardi [VerfasserIn]
Casalta, Erick [VerfasserIn]
Legras, Jean-Luc [VerfasserIn]
Sanchez, Isabelle [VerfasserIn]
Pradal, Martine [VerfasserIn]
Macna, Faïza [VerfasserIn]
Ferreira, David [VerfasserIn]
Ortiz-Julien, Anne [VerfasserIn]
Galeote, Virginie [VerfasserIn]
Mouret, Jean-Roch [VerfasserIn]

Links:

Volltext

Themen:

Fermentative aromas
Journal Article
Nitrogen-sterol balance
Sterol management
Wine yeast
Yeast phenotype diversity

Anmerkungen:

Date Revised 09.10.2023

published: Print-Electronic

Citation Status Publisher

doi:

10.1016/j.ijfoodmicro.2023.110350

funding:

Förderinstitution / Projekttitel:

PPN (Katalog-ID):

NLM361570163