Publisher Correction : Enhancing science-policy interfaces for food systems transformation
Errataetall: |
ErratumFor: Nat Food. 2021 Nov;2(11):838-842. - PMID 37117505 |
---|---|
Medienart: |
E-Artikel |
Erscheinungsjahr: |
2021 |
---|---|
Erschienen: |
2021 |
Enthalten in: |
Zur Gesamtaufnahme - volume:2 |
---|---|
Enthalten in: |
Nature food - 2(2021), 11 vom: 28. Nov., Seite 902 |
Sprache: |
Englisch |
---|
Beteiligte Personen: |
Singh, Brajesh K [VerfasserIn] |
---|
Links: |
---|
Themen: |
---|
Anmerkungen: |
Date Revised 06.05.2023 published: Print ErratumFor: Nat Food. 2021 Nov;2(11):838-842. - PMID 37117505 Citation Status PubMed-not-MEDLINE |
---|
doi: |
10.1038/s43016-021-00420-8 |
---|
funding: |
|
---|---|
Förderinstitution / Projekttitel: |
|
PPN (Katalog-ID): |
NLM35621026X |
---|
LEADER | 01000naa a22002652 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | NLM35621026X | ||
003 | DE-627 | ||
005 | 20231226065959.0 | ||
007 | cr uuu---uuuuu | ||
008 | 231226s2021 xx |||||o 00| ||eng c | ||
024 | 7 | |a 10.1038/s43016-021-00420-8 |2 doi | |
028 | 5 | 2 | |a pubmed24n1187.xml |
035 | |a (DE-627)NLM35621026X | ||
035 | |a (NLM)37117517 | ||
040 | |a DE-627 |b ger |c DE-627 |e rakwb | ||
041 | |a eng | ||
100 | 1 | |a Singh, Brajesh K |e verfasserin |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Publisher Correction |b Enhancing science-policy interfaces for food systems transformation |
264 | 1 | |c 2021 | |
336 | |a Text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a ƒaComputermedien |b c |2 rdamedia | ||
338 | |a ƒa Online-Ressource |b cr |2 rdacarrier | ||
500 | |a Date Revised 06.05.2023 | ||
500 | |a published: Print | ||
500 | |a ErratumFor: Nat Food. 2021 Nov;2(11):838-842. - PMID 37117505 | ||
500 | |a Citation Status PubMed-not-MEDLINE | ||
650 | 4 | |a Published Erratum | |
700 | 1 | |a Arnold, Tom |e verfasserin |4 aut | |
700 | 1 | |a Biermayr-Jenzano, Patricia |e verfasserin |4 aut | |
700 | 1 | |a Broerse, Jacqueline |e verfasserin |4 aut | |
700 | 1 | |a Brunori, Gianluca |e verfasserin |4 aut | |
700 | 1 | |a Caron, Patrick |e verfasserin |4 aut | |
700 | 1 | |a De Schutter, Olivier |e verfasserin |4 aut | |
700 | 1 | |a Fan, Shenggen |e verfasserin |4 aut | |
700 | 1 | |a Fanzo, Jessica |e verfasserin |4 aut | |
700 | 1 | |a Fraser, Evan |e verfasserin |4 aut | |
700 | 1 | |a Gurinovic, Mirjana |e verfasserin |4 aut | |
700 | 1 | |a Hugas, Marta |e verfasserin |4 aut | |
700 | 1 | |a McGlade, Jacqueline |e verfasserin |4 aut | |
700 | 1 | |a Nellemann, Christine |e verfasserin |4 aut | |
700 | 1 | |a Njuki, Jemimah |e verfasserin |4 aut | |
700 | 1 | |a Sonnino, Roberta |e verfasserin |4 aut | |
700 | 1 | |a Tuomisto, Hanna L |e verfasserin |4 aut | |
700 | 1 | |a Tutundjian, Seta |e verfasserin |4 aut | |
700 | 1 | |a Webb, Patrick |e verfasserin |4 aut | |
700 | 1 | |a Wesseler, Justus |e verfasserin |4 aut | |
773 | 0 | 8 | |i Enthalten in |t Nature food |d 2020 |g 2(2021), 11 vom: 28. Nov., Seite 902 |w (DE-627)NLM305982729 |x 2662-1355 |7 nnns |
773 | 1 | 8 | |g volume:2 |g year:2021 |g number:11 |g day:28 |g month:11 |g pages:902 |
856 | 4 | 0 | |u http://dx.doi.org/10.1038/s43016-021-00420-8 |3 Volltext |
912 | |a GBV_USEFLAG_A | ||
912 | |a GBV_NLM | ||
951 | |a AR | ||
952 | |d 2 |j 2021 |e 11 |b 28 |c 11 |h 902 |