IgE-sensitization predicts threshold but not anaphylaxis during oral food challenges to cow's milk

Medienart:

E-Artikel

Erscheinungsjahr:

2022

Erschienen:

2022

Enthalten in:

Zur Gesamtaufnahme - volume:77

Enthalten in:

Allergy - 77(2022), 4 vom: 15. Apr., Seite 1291-1293

Sprache:

Englisch

Beteiligte Personen:

Turner, Paul J [VerfasserIn]
Duca, Bettina [VerfasserIn]
Chastell, Sophia A [VerfasserIn]
Alvarez, Olaya [VerfasserIn]
Bazire, Raphaëlle [VerfasserIn]
Vazquez-Ortiz, Marta [VerfasserIn]
Rodríguez Del Río, Pablo [VerfasserIn]

Links:

Volltext

Themen:

37341-29-0
Allergens
Allergy
Anaphylaxis
Cow's milk
Eliciting dose
Food challenge
Immunoglobulin E
Letter
Lowest observed adverse effect level
Milk Proteins
Research Support, Non-U.S. Gov't
Thresholds

Anmerkungen:

Date Completed 21.04.2022

Date Revised 12.05.2022

published: Print-Electronic

ClinicalTrials.gov: NCT02216175

Citation Status MEDLINE

doi:

10.1111/all.15195

funding:

Förderinstitution / Projekttitel:

PPN (Katalog-ID):

NLM334112249