Impact of the 2003 to 2018 Population Salt Intake Reduction Program in England : A Modeling Study

[Figure: see text].

Medienart:

E-Artikel

Erscheinungsjahr:

2021

Erschienen:

2021

Enthalten in:

Zur Gesamtaufnahme - volume:77

Enthalten in:

Hypertension (Dallas, Tex. : 1979) - 77(2021), 4 vom: 01. Apr., Seite 1086-1094

Sprache:

Englisch

Beteiligte Personen:

Alonso, Sergi [VerfasserIn]
Tan, Monique [VerfasserIn]
Wang, Changqiong [VerfasserIn]
Kent, Seamus [VerfasserIn]
Cobiac, Linda [VerfasserIn]
MacGregor, Graham A [VerfasserIn]
He, Feng J [VerfasserIn]
Mihaylova, Borislava [VerfasserIn]

Links:

Volltext

Themen:

Cardiovascular disease
Diet
Health care cost
Incidence
Ischemic heart disease
Journal Article
Research Support, Non-U.S. Gov't
Salt reduction
Sodium Chloride, Dietary
Stroke
United Kingdom

Anmerkungen:

Date Completed 06.09.2021

Date Revised 06.09.2021

published: Print-Electronic

Citation Status MEDLINE

doi:

10.1161/HYPERTENSIONAHA.120.16649

funding:

Förderinstitution / Projekttitel:

PPN (Katalog-ID):

NLM32199261X