Murakami, K., Honda, M., Takemura, R., Fukaya, T., Wahyudiono, Kanda, H., & Goto, M. (2018). Effect of thermal treatment and light irradiation on the stability of lycopene with high Z-isomers content. Food chemistry, 250, p. 253. doi:10.1016/j.foodchem.2018.01.062
Chicago ZitierstilMurakami, Kazuya, Masaki Honda, Ryota Takemura, Tetsuya Fukaya, Wahyudiono, Hideki Kanda, and Motonobu Goto. "Effect of Thermal Treatment and Light Irradiation On the Stability of Lycopene With High Z-isomers Content." Food Chemistry 250 (2018): 253.
MLA ZitierstilMurakami, Kazuya, et al. "Effect of Thermal Treatment and Light Irradiation On the Stability of Lycopene With High Z-isomers Content." Food Chemistry 250 (2018): 253.
Für die konsistente Umsetzung der Zitierstile wird keine Gewähr übernommen. Die Zitationen wurden automatisch erstellt und sollten vor Übernahme in ein Literaturverzeichnis auf Korrektheit geprüft werden.