Determination of dehydroacetic acid and its sodium salt in food products and polymeric packing materials

HPLC method of determination of dehydroacetic acid and its sodium salt in food products and polymeric packing materials has been developed. The migration of DGA from food-contacting materials to food matrix has been investigated.

Medienart:

Artikel

Erscheinungsjahr:

2006

Erschienen:

2006

Enthalten in:

Zur Gesamtaufnahme - volume:75

Enthalten in:

Voprosy pitaniia - 75(2006), 6 vom: 21., Seite 72-8

Sprache:

Russisch

Beteiligte Personen:

Eller, K I [VerfasserIn]
Pimenova, V V [VerfasserIn]
Volkovich, S V [VerfasserIn]
Kiseleva, M G [VerfasserIn]
Snezhko, A G [VerfasserIn]
Borisova, Z S [VerfasserIn]
Novikova, V N [VerfasserIn]

Themen:

2KAG279R6R
Dehydroacetic acid
English Abstract
Food Preservatives
Journal Article
Pyrones

Anmerkungen:

Date Completed 05.04.2007

Date Revised 15.11.2012

published: Print

Citation Status MEDLINE

Förderinstitution / Projekttitel:

PPN (Katalog-ID):

NLM168533537