Food allergens : biochemistry and molecular nutrition / Tanja Ćirković Veličković; Marija Gavrović-Jankulović

Medienart:

Buch

Erscheinungsjahr:

2014

Erschienen:

New York u.a.: Springer ; 2014

Reihe:

Food microbiology and food safety, [Subseries] 2 [Research and development]

Sprache:

Englisch

Beteiligte Personen:

Ćirković Veličković, Tanja [VerfasserIn]
Gavrović-Jankulović, Marija [VerfasserIn]

ISBN:

1-4939-0840-5

978-1-4939-0840-0

Nlm:

2014 L-708

WD 310

Themen:

Allergen
Allergens
Biochemical Processes
Food Hypersensitivity
Food allergy
Lebensmittelallergie
Lebensmittelinhaltsstoff
Protein Conformation

Anmerkungen:

Literaturangaben

Umfang:

XIII, 208 S. ; Ill., graph. Darst.

Förderinstitution / Projekttitel:

PPN (Katalog-ID):

790438356