Acrylamide in food / Vural Gökmen (Food Quality and Safety (FoQuS) Research Group, Department of Food Engineering, Hacettepe University, Ankara, Turkey), Burc̦e Atac̦ Mogol (Food Quality and Safety (FoQuS) Research Group, Department of Food Engineering, Hacettepe University, Ankara, Turkey)

Medienart:

Buch

Erscheinungsjahr:

[2024]

Erschienen:

London San Diego, CA Cambridge, MA Kidlington, Oxford: Academic Press ; 2024

Ausgabe:

Second edition

Sprache:

Englisch

Beteiligte Personen:

Gökmen, Vural [VerfasserIn]
Mogol, Burc̦e Atac̦ [Mitwirkende/r]

Links:

Inhaltsverzeichnis

ISBN:

978-0-323-99119-3

BKL:

58.34 / Lebensmitteltechnologie

Themen:

Acrylamid
Gesundheitsschädlicher Stoff
Lebensmittelüberwachung
Lebensmittelinhaltsstoff
Wärmebehandlung

Anmerkungen:

Literaturangaben

Umfang:

xxv, 618 Seiten ; Illustrationen, Diagramme

Förderinstitution / Projekttitel:

PPN (Katalog-ID):

1860336000