The distribution of phosphorus, carotenoids and tocochromanols in grains of four Chinese maize (Zea mays L.) varieties / Xiaohong Sun, Lei Ma, Peter E. Lux, Xuan Wang, Wolfgang Stuetz, Jan Frank, Jianfen Liang

Medienart:

E-Artikel

Erscheinungsjahr:

29 July 2021

2022

Erschienen:

29 July 2021

Enthalten in:

Zur Gesamtaufnahme - volume:367

Enthalten in:

Food chemistry - 367(2022), Artikel-ID 130725

Sprache:

Englisch

Beteiligte Personen:

Sun, Xiaohong [VerfasserIn]
Lux, Peter E., 1992- [VerfasserIn]
Stütz, Wolfgang [VerfasserIn]
Frank, Jan [VerfasserIn]

Links:

doi.org [lizenzpflichtig]

Umfang:

1 Online-Ressource ; Illustration

doi:

10.1016/j.foodchem.2021.13072

funding:

Förderinstitution / Projekttitel:

PPN (Katalog-ID):

1766563929