Carbohydrate chemistry : chemical and biological approaches : a specialist periodical report / edited by Amelia Pilar Rauter (Universidade de Lisboa, Portugal), Thisbe K. Lindhorst (Christiana Albertina University of Kiel, Germany), Yves Queneau (Université de Lyon, France) ; authors A. Arda, Basque (Research and Technology Alliance, Spain), U. Atxabal (Basque Research and Technology Alliance, Spain), S. Bertuzzi (Basque Research and Technology Alliance, Spain) [und viele weitere]

Medienart:

E-Book

Erscheinungsjahr:

2020

© 2021

Erschienen:

Cambridge: Royal Society of Chemistry ; 2020

© 2021

Reihe:

Carbohydrate Chemistry - 44

A specialist periodical report

Sprache:

Englisch

Beteiligte Personen:

Arda, A. [VerfasserIn]
Rauter, Amélia Pilar, 1950- [HerausgeberIn]
Lindhorst, Thisbe K. [HerausgeberIn]
Queneau, Yves [HerausgeberIn]
Atxabal, U. [VerfasserIn]
Bertuzzi, S. [VerfasserIn]

Links:

doi.org [lizenzpflichtig]
click.rsc.org [lizenzpflichtig]

ISBN:

978-1-78801-386-4

978-1-78801-924-8

BKL:

35.63 / Kohlenhydrate

35.78 / Lipide

Themen:

Carbohydrates
Chemische Synthese
Kohlenhydrate

Umfang:

1 Online-Ressource

doi:

10.1039/9781788013864

funding:

Förderinstitution / Projekttitel:

PPN (Katalog-ID):

1734770473