Technical emulsifiers in aerosol whipping cream : compositional variations in the emulsifier affecting emulsion and foam properties / Max Blankart, Caroline Kratzner, Katharina Link, Claudia Oellig, Wolfgang Schwack, Jörg Hinrichs

Medienart:

E-Artikel

Erscheinungsjahr:

26 October 2019

2020

Erschienen:

26 October 2019

Enthalten in:

Zur Gesamtaufnahme - volume:102

Enthalten in:

International dairy journal - 102(2020), Artikel-Nummer 104578

Sprache:

Englisch

Beteiligte Personen:

Blankart, Max, 1992- [VerfasserIn]
Kratzner, Caroline [VerfasserIn]
Link, Katharina [VerfasserIn]
Oellig, Claudia [VerfasserIn]
Schwack, Wolfgang, 1952- [VerfasserIn]
Hinrichs, Jörg [VerfasserIn]

Umfang:

1 Online-Ressource ; Diagramme

doi:

10.1016/j.idairyj.2019.104578

funding:

Förderinstitution / Projekttitel:

PPN (Katalog-ID):

168571496X