APA Zitierstil

Govaris, A., Roussi, V., Koidis, P. A., & Botsoglou, N. A. (2001). Distribution and stability of aflatoxin M1 during processing, ripening and storage of Telemes cheese. Food additives and contaminants, 18(5), p. 437.

Chicago Zitierstil

Govaris, A., V. Roussi, P A. Koidis, and N A. Botsoglou. "Distribution and Stability of Aflatoxin M1 During Processing, Ripening and Storage of Telemes Cheese." Food Additives and Contaminants 18, no. 5 (2001): 437.

MLA Zitierstil

Govaris, A., V. Roussi, P A. Koidis, and N A. Botsoglou. "Distribution and Stability of Aflatoxin M1 During Processing, Ripening and Storage of Telemes Cheese." Food Additives and Contaminants 18.5 (2001): 437.

Für die konsistente Umsetzung der Zitierstile wird keine Gewähr übernommen. Die Zitationen wurden automatisch erstellt und sollten vor Übernahme in ein Literaturverzeichnis auf Korrektheit geprüft werden.