Enzymatic generation of lactulose in sweet and acid whey : optimization of feed composition and structural elucidation of 1-lactulose / Christian M. Schmidt, Franziska Balinger, Jürgen Conrad, Johannes Günther, Uwe Beifuss, Jörg Hinrichs

Medienart:

E-Artikel

Erscheinungsjahr:

5 September 2019

2020

Erschienen:

5 September 2019

Enthalten in:

Zur Gesamtaufnahme - volume:305

Enthalten in:

Food chemistry - 305(2020), Artikel-Nummer 125481

Sprache:

Englisch

Beteiligte Personen:

Schmidt, Christian, 1990- [VerfasserIn]
Balinger, Franziska [VerfasserIn]
Conrad, Jürgen [VerfasserIn]
Günther, Johannes [VerfasserIn]
Beifuß, Uwe, 1957- [VerfasserIn]
Hinrichs, Jörg [VerfasserIn]

Umfang:

1 Online-Ressource ; Diagramme

doi:

10.1016/j.foodchem.2019.125481

funding:

Förderinstitution / Projekttitel:

PPN (Katalog-ID):

1677181001