A novel approach to authenticity control of whole grain durum wheat (Triticum durum Desf.) flour and pasta, based on analysis of alkylresorcinol composition / Matthias Knödler; Maike Most; Andreas Schieber; Reinhold Carle

Medienart:

E-Artikel

Erscheinungsjahr:

2009

2010

Erschienen:

2009

Enthalten in:

Zur Gesamtaufnahme - volume:118

Enthalten in:

Food chemistry - 118(2010), 1, Seite 177-181

Sprache:

Englisch

Beteiligte Personen:

Knödler, Matthias, 1977- [Sonstige Person]
Most, Maike [Sonstige Person]
Schieber, Andreas [Sonstige Person]
Carle, Reinhold, 1950- [Sonstige Person]

Umfang:

Online-Ressource ; Ill., graph. Darst.

doi:

10.1016/j.foodchem.2009.04.080

funding:

Förderinstitution / Projekttitel:

PPN (Katalog-ID):

1377394530